Friday, February 03, 2023
 ATENTIE! Cotizatiile achitate in cursul anului 2022, indiferent de data la care au fost efectuate, sunt valabile pentru anul in curs, pana la data de 31 Decembrie 2022. Pentru anul 2023 va rugam sa efectuati platile in primele 3 luni ale anului. Va multumim !

Va informam ca începând cu aceasta luna cotizația de membru se poate achita online prin intermediul platformei https://membership.neurology.ro si a procesatorului de plăți euplatesc.ro

Pentru a vă facilita acest lucru vă putem pune la dispoziție un manual de utilizare in format PDF.

DESCARCATI PDF CU INSTRUCTIUNILE PENTRU PLATA PRIN EUPLATESC.RO

Pentru cine dorește să efectueze in continuare plata in regim propriu dar dorește să beneficieze de avantajele platformei de membership care certifică faptul ca sunteți membru al SNR aveți la dispoziție acest manual in format PDF.

DESCARCATI PDF CU INSTRUCTIUNILE PENTRU PLATA OFFLINE

Pentru cine a efectuat plata taxei de membru până la aceasta dată, suntem in proces de importare a detaliilor si crearea conturilor de utilizator. Vă rugam să consultați manualul in format PDF pentru resetarea parolei si completarea profilului dumneavoastră. ATENTIE!!! Veți primi o notificare prin email când puteți să solicitați resetarea parolei.

DESCARCATI PDF CU INSTRUCTIUNILE DE RESETARE A PAROLEI