Friday, February 03, 2023

ANUNT IMPORTANT! adresat doar celor care si-au achitat taxa de membru a SNR pana in momentul punerii in functiune a platformei de Membership (anterior datei de 10 August 2022 )

Stimati colegi, rugamintea noastra este sa accesati platforma Membership a Societatii de Neurologie din Romania si sa va creati propriul dumneavoastra cont pana cel tarziu in data de 14 Octombrie 2022.

Pasii pentru efectuarea acestui proces sunt urmatorii:

1. Accesati urmatorul link: https://membership.neurology.ro/plan-list

2. Alegeti din lista planul pentru care ati efectuat plata. (Taxa Medici Rezidenti sau Taxa Medici Specialisti si Primari)

3. Completati campurile aferente. (Atentie, campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.)

4. La modalitatea de plata alegeti Offline Payment.

5. Confirmati informatiile completate prin accesarea butonului "Procesare Subscriere".

6. In cazul in care, in contabilitate, figurati cu plata efectuata a cotizatiei de membru, un administrator va activa contul dumneavoastra dupa verificare.

Nu este necesar sa incarcati nicio dovada de plata.

Va multumim si va reamintim ca aceasta procedura trebuie urmata doar de cei care au efectuat achitarea taxei de membru pana in momentul punerii in functiune a platformei de Membership (anterior datei de 10 August 2022)

 
Daca exista situatii particulare in care s-au efectuat plati pe alte canale decat platforma Membership dupa data de 10 August, rugam persoanele in cauza sa urmeze pasii de mai sus. Va multumim!